Луна Пет на ZOOMARK INTERNATIONAL во Болоња, Италија, мај 2023

Традиционално, и оваа година дел од тимот на Луна Пет беше присутна на најголемиот европски саем за домашни миленици ZOOMARK INTERNATIONAL 2023, кој секогаш се одржува во прекрасната Болоња.

После 2 години пауза поради пандемијата на Корона, оваа година саемот блескаше со изобилство на нови и најразновидни производи за мачиња и кучиња, на кои  никој не можеше да им одолее, па така и ние.

Многу нови работи видовме, многу нови нешта научивме, се видовме со нашите странски бизнис партнери, договоривме и нешто ново, кое набргу ќе го видите во Луна пет.

Во една врвулица од луѓе и кучиња кои радосна трчкаа наоколу од штанд до штанд, преубаво си поминавме и заминавме со воодушевувачки импресии!