Модна линија “FiFi’s Birthday Collection” со Симона и Фифи

Оваа Сабота се дружиме со Симона и Фифи за да ни ја претстават нивната колекција “Fifi’s Birthday Collection” инспирирана од нејзината љубов кон Фифи <3

Специјален гостин: Пет Фото

Се гледаме на дружба и модна ревија!

Ознаки: , ,

Датум

25 Ное 2023
Завршено

Време

11:00 - 14:00
QR Code