Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BALTO Off Road ортопедска количка за неподвижни кучиња

24.600 ден33.800 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Body Lift едноделна протеза за грб со рачка

9.550 ден10.750 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Splint протеза за нестабилност

5.800 ден7.750 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Hock ортопедско помагало за скочен зглоб

4.900 ден5.400 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Joint компресивен стегач за карпален зглоб

4.300 ден4.900 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Lux ортопедско помагало за стабилизација на рамо

10.300 ден11.700 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Soft Plus ортопедско помагало за лакт

5.800 ден6.000 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Blue Carpet ортопедски душек

12.300 ден14.300 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Life ортопедско помагало за дисплазија на колкови

12.750 ден13.150 ден
Ново
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Jump ортопедско помагало за колено

7.440 ден9.140 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Neck Eco Јака за врат (no lick brace)

2.400 ден3.000 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Сет за прва помош Премиум (First Aid Kit)

990 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Сет за прва помош (First Aid Kit)

600 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Заштитен конус (Елизабетански)

320 ден1.500 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Julius-K9 Појас за рехабилитација на задни нозе

3.600 ден4.400 ден