Опрема за рехабилитација и заздравување

Сет за прва помош Премиум (First Aid Kit)

990 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Сет за прва помош (First Aid Kit)

600 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Заштитен конус (Елизабетански)

320 ден1.500 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Julius-K9 Појас за рехабилитација на задни нозе

3.600 ден4.400 ден

Опрема за рехабилитација и заздравување

Заштитен конус Capo

210 ден1.100 ден