Автоматска хранилка за 2 оброци

3,550 ден

Дали е време за доручек или заслужена закуска, нема потреба да се секираш дали ќе стигнеш на време со автоматската хранилка од Pet Safe. Хранилка која е лесна за користење која Ви помага подобро да се организираат оброците на миленикот и да стекне рутина за времето на јадење.

Автоматската хранилка за 2 оброци може да се подеси од 1-2 часа па се до 24 часа однапред во период од 30 минути, а самата хранилка има 2 посебни прегради во кои собира 2x 355ml храна (сува или полу-сува). Ако користтите автоматска хранилка полесно ги планирате оброците и имате контрола колку Вашето милениче јаде. На тој начин се добива рутина и се намалува шансата да има прекумерна тежина или пак храна која стои отворена долго време.

Некои миленици кои се многу “посветени” може да се обидат да ја отворат хранилката пред предвиденото време, може да бидете сигурни дека нема да успее! Оваа хранилка не може да се отвори на сила колку и да се обидува.

Кога е време да се исчисти хранилката, само извадете го долниот пластичен дел и ставете го во машина за перење. Твоето милениче го заслужува најдоброто во секој оброк па затоа оваа хранилка е идеалното решение!

  • Оброците се послужени секој ден во исто време
  • Миленикот ќе има храна и ако ти не си цел ден во домот
  • Се вади пластичниот елемент за полесно чистење
  • 2х355ml храна- соодветно за мачки и за мала и средна раса на кучиња
  • Контрола на порциите спречува прекумерна тежина
  • Планирање на оброци до 24ч на секои 30 минути
  • Не може насилно да се отвори
  • Горните елементи може да се перат во машина
  • Потребна е 1 АА батерија (не е вклучена во пакувањето)
  • Само за внатрешна употреба