Безбедносна мрежа за во кола

730 ден

Мрежа која се закачува позади предните седишта на колата, за да се спречи кучето да помине напред кај возачот. Соодветно за секој тип на кола. Во пакувањето има 4 куки за закачување.

Упатството за закачување е запишано на задниот дел на пакувањето.

Минимум димензии 110-80 cm / Максимум димензии 120-90 cm

 

Категорија: Ознаки: , , ,