Бунда Ana

1.690 ден

Дел од премиум колекцијата на Крочи, бундата е изработена по италијански стандарди.

Деталите се рачно шиени. Долниот дел е поставен за да грее и штити од надворешни влијание во ладните денови.

Соодветно за комбинирање со останатите производи од премиум зимската колекција на Крочи.

Достапно и во розева боја.

*Точните достапни големини може да се проверат само во просториите на Луна Пет.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,