Веге стапче со растителни влакна Twiggs

150 ден

Сите желби се остварени со овие Twiggs грицки кои се ем вкусни ем од голема помош. Бидејќи составот им е од растително потекло тие се од голема помош за добра дигестија, додека пак пилешкото месо им помага да имаат енергија за сите активности во денот. Затоа се супер закуска во текот на денот за среќно и здраво кученце.

100 gr

Категорија: , Ознаки: , , , ,