Влажни марамчиња Цитрус

240 ден

Влажни марамчиња за миленици кои ни помагаат за чистење и отстранување на мириси. Во практично пакување кое може да го понесете секаде со Вас, штом го отворите свежината се задржува со практичното капаче.

Деликатните мириси не му сметаат на твоето милениче и не му влијае врз мирисот.

Во пакувањето има 40 марамчиња.