Воздушен штитник за заздравување (конус) Gofi

750 ден1.550 ден

Ако Вашиот миленик е сега излезен од операција или е во фаза на задравување, тогаш не смее да се чеша или да ја допира раната. Во тој случај се става мекиот околувратик кој ќе го спречи да се допре, чеша или пак си ја лиже раната. Бидејќи е меко и се полни со воздух не е стресно за миленикот, не предизвикува неприатност и стрес, како и неможе да оштети дома мебел или ентериер.

  • Отпорно на гризање или гребење
  • Го спречува кучето да се гриза, лиже или да ги чеша раните без да му смета на видот
  • Од внатрешната страна има простор каде може да го зацврстите со околувратник
  • Одобрено од ветеринари

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,