Балсам за нега на шепи

600 ден

Со постојано користење на Hunter восокот за шепи се заштитуваат шепите од пукање, сушење и се омекнуваат. Восокот дава ефективна заштита на топло или летно време кога температурана на асфалтот влијае врз кожата на шепите, или на мокро и калливо време

Апликација: Внимателно размачкајте ги шепите и прстињата од сите страни пред секое шетање или еднаш во денот. Да не се јаде и да се чува подалеку од деца. 3 години рок на траење од првото користење.

Со минерали и есенцијални масла, за сите раси на кучиња.

Категорија: Ознаки: ,