Говедски грклан

250 ден

Награди го твоето куче со овие 100% природни и здрави грицки по кои кучињата секогаш се враќаат по уште едно плус! Говедски грклан е нутритивна закуска богата со масти и протеини, а трае навистина долго. Дополнително помага за чистење на забите и намалување на каменец.

Цената е за едно парче.

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,