Говедски уши димени

85 ден

Овие грицки се целосно природни па затоа кучињата се “магепсани” штом ќе ги помирисаат. Овие грицки за џвакање се богати со протеин, со ниска масленост и се вкусна алтернатива од свинските уши. Внимателно и споро димени за максимален вкус.

Цена на едно уво.

Категорија: Ознаки: , , ,