Градник за маче by Laura беж

700 ден 560 ден

Добра идеа е за го научиш твоето маче да оди на градник и поводник. Зошто? Поради што мачињата се учат да се движат посамоуверено и имаат шанса да го истражуваат надворешниот свет. Може да ги прошеташ со тебе, да бидат повеќе надвор, да бидат активни во текот на денот и секако да поминувате повеќе време заедно. Исто така ќе биде од помош за време на одмори и нема да остане само дома 🙂 Овој модел на градник е целосно безбеден и со сладок дизајн во стилски бои во кои е застапена »BY LAURA« колекцијата. Срцињата на дизајнот се рефлективни за поголема видливост.

Димензии: Врат 20 – 30 cm | Гради 23 – 37 cm

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,