Градник Hanko

1,060 ден

Градник кој е подебел за разлика од останатите бидејќи е се што ни треба за зимските денови и прошетки. Со зимски дезен кој изгледа прекрасно и воедно служи како јакничка. Нема потреба да се дотеруваме дополнително, Hanko се грижи да изгледаме стилки со зимскиот стил и да ни е топло.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,