Градник Maldon црвен

2,300 ден

Одлично легнува  на секоја форма, со мек повез од доле и екстремно удобен- тоа е нашиот MALDON Y-градник. Овој модел има оптимална комбинација од мек мрежест материјал и високо издржлив најлон и со високо рефлективни елементи благодарение на 3M™ Scotchlite™ Reflective Material. Ова значи дека гарантирано ќе биде удобен за било која активност на твоето куче. Овој градик дава огромна слобода кај предните нозе бидејќи делот кај градите се приспособува. Поради лесната приспособливост и внимателно одбраните материјали овој градник е најчесто одбран од сите кучиња.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,