Градник No Limit – црвена

538 ден625 ден

Градник изработен од тефлон од колекцијата No limit кои одбиваат маснотии, вода и тешко се оштетува.

Достапно е во црна и црвена боја и се комбининира со сите производи од колекцијата No Limit.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , ,