Градник Python cat

1.700 ден

Градник со шара на питон со бакарна боја, со чувство како вистинска кожа. Краевите се со црна гума за да се спречи оштетување или непријатности при држење. Прицврстено со титаниумски нитни и ѕвонче.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

 

Категорија: Ознаки: , , ,