Градник Stardust Black cat

1,450 ден

Градник од колекцијата Stardust во бронзена боја кое светка на сите страни!  Краевите се со гума за да се спречи оштетување и секако да се комплетира со останатите аксесоари од Stardust колекцијата.. Прицврстено со титаниумски нитни. Прицврстено со титаниумски нитни и ѕвонче.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,