Гребалка/ подлога Lura Nature

800 ден

Нов тип на омилената играчка за мачињата ама во форма на подлога. Може да биде и гребалка и место за играње, изработена од природни материјали, коноп и пердувчиња од две страни. Може да ја поставите на земја или било која друга подлога, секако ќе биде супер забавна!

Димензии: 53 x 42  цм

Категорија: Ознаки: , , , ,