Гребалка + софа Cubotto

3,250 ден

Гребалка и софа за мачиња која е само нивно катче каде може да се скријат, одморат и гребат секако. Со крзнен материјал за максимална удобност. Местото за гребење е од страните на софата.

Димензии: 31 x 33 cm

 

Категорија: , Ознаки: , , ,