Гребалка Anzu

10.700 ден

Гребалка со футуристички изглед која ги фаќа сите погледи. Сигурно е дека ќе им се допадне и на мачињата бидејки е направена од невообичаен материјал кој е пријатен за нив. Ако барате гребалка со несекојдневен изглед и практичност, сигурни сме дека ќе Ви се допадне овој модел.

Димензии: 62х44х71 цм

Категорија: Ознаки: , ,