Гребалка Ayla

2,800 ден

Интерактивна гребалка за мачиња која има место за гребење, а долниот дел е како масажер и четка. На дрвениот дел има играчка лавиринт со две топчиња за да ги брка.

Димензии: 30 x 30 х 55 цм

Категорија: Ознаки: , , ,