Гребалка Barrel Greta

5,700 ден

Греблка за мачиња која има место за спиење и плус е и место за играње. Целата надворешност е за гребење, што ја прави практична и е една од гребалките која има голем простор за гребење. Горниот дел е со перничка и е удобно за спиење.

Димензии: 35 х 35 х 60 цм

Категорија: Ознаки: , , ,