Гребалка Bronko

8,100 ден

Гребалка за мачки со повеќе места за гребење, спиење и качување. Изработена е од мек плиш во сива боја, со голем дел за гребење на страничниот дел на куќичката. Со отворено и затворено легло.

Димензии: 101 х 41 х 41 см

Категорија: Ознаки: , , ,