Гребалка Charles црна

2,950 ден

Гребалка од премиум колекцијата која е изработена од високо квалитетен материјал, мек плиш и додатоци кои се препознатливи од Silver линијата на Flamingo. Со куќичка и место за спиење.

Димензии: 30 x 30 х64 цм

Категорија: Ознаки: , , , ,