Гребалка Ella

1,850 ден

Гребалка која има занимации на секоја страна, буквално! Целата гребалка е соодветна за гребење и нема декоративен дел, а на постољето на страна се додадени пердуви кои се мрдаат како ќе си игра со нив. Интересна и интерактивна која е супер идеа за сите мачиња.

Димензии: 40 x 21 x 52 cm

Категорија: Ознаки: , , ,