Гребалка Gulf сива

7,100 ден

Гребалка од премиум колекцијата која е изработена од високо квалитетен материјал, мек плиш и додатоци кои се препознатливи од Silver линијата на Flamingo. Со куќичка и место за спиење на повеќе места како и места за гребење.

Димензии: 35 x 35 х 103 цм

Категорија: Ознаки: , , , ,