Гребалка Jagre со топче

1.350 ден

Твоето маче ќе биде апсолутно вљубено во новата крцкава гребалка која може да ја поставите секаде во домот. Направена е од коноп и при секој допир крцка што ја прави навистина возбудлива. Со додадена играчка топче на еластично јаже.

Димензии: 35 x 53  цм

Категорија: Ознаки: , , ,