Гребалка Lia

1,950 ден

Интерактивна гребалка за мачиња која има место за гребење, и на повеќе места има играчки кои ги поттикнуваат да ги бркаат или ловат.

Димензии: 30 x 30 х 55 цм

Категорија: Ознаки: , , ,