Гребло за отстранување на влакна (ceramic blade)

1.250 ден

Одржливоста е од голема важност кога се работи за греблата кои имаат функција да ги отстранат мртвите влакна од кучињата со средно и долго влакно. Греблото е изработено од високо- квалитетна керамика која останува остра долги години, дури и со регуларно користење. Помага во отстранување на паднатите влакна од двата слоја на крзно, како и сите нечистотии при секое чешлање.

Отстранувањето на мртвите влакна е основа за чист дом и соодветна хигиена кај кучињата. Овој чешел може да се користи и за коњи.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.