Гребло со тенки запци L

580 ден620 ден

Лесно е да се излезе на крај со крзното на Вашето куче со правилно гребло за чешлање. Голем број на чворчиња се расплеткуваат без тегнење бидејќи запците се заоблено и дебели. Бидејќи запците се ротирачки полесно се отплеткуваат чворчињата без тегнење и непријатности за кучето.

Со гребло кое има тенки запци се вади само мртвата длака без да се оштети крзното.

Соодветно за голема раса со дебела длака, право или виткано крзно.

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,