Гумена четка за влакна

420 ден

Со оваа гумена четка со тенки меки запци  лесно и ефективно може да ги соберете и отстраните влакната на милениците од било која површина на мебел, во кола, облека или останато. Бидејки има специјална форма која дозволува да ги поминете и некои тешки места како помеѓу седишта или агли. Меките гумени запци нема да ја оштетат или изгребат било која површина.

Начин на употреба: Движи ја четката со кратки  и брзи движења напред-назад по материјалот. Гумените запци се електростатични и ги привлекуваат влакната како магнет.

28 цм

Категорија: , , Ознаки: , , ,