Гумен прстен Scrum зелен Soft

490 ден

Играчка прстен од полнета гума,  соодветна за средна и голема раса на кучиња.

Боцките помагаат во чистење на заби и масажа на непца.

Димензии: 11 см

Категорија: Ознаки: , , ,