Гумен тег Scrum плав

590 ден

Играчка тег од полнета гума,  соодветна за средна и голема раса на кучиња.

Боцките помагаат во чистење на заби и масажа на непца.

Димензии: 15 см

Категорија: Ознаки: , , ,