Гумен јазол со јаже

620 ден

Ако имате активно куче од средна или голема раса, тогаш ова е играчка која ќе заврши работа! Со јажето може да се фрли многу далеку, а гумата е доволно цврста за секоја игра.

18 цм

 

Категорија: Ознаки: , , , ,