Двоен поводник Coupling

990 ден1.100 ден

Ако ти имаш две кучиња, или пак често го шеташ твоето куче заедно со неговото другарче тогаш сигурно ти е познат проблемот со два различни поводници! Навистина е тешко да шеташ две кучиња со два поводници бидејќи постојано се плеткаат. Со нашиот двоен поводник кој е направен од издржлив материјал шетањето веќе нема да ти претставува проблем. Идеално е кога имаме една слободна рака, а шетаме две кучиња оддеднаш, нели? Два посебни поводници за секое куче, и заедно се споени со метален круг кој го прикачуваш на твојот поводник и сте спремни за прошетка!

Дополнително, должината на секој поводник може да се подеси.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,