Двострана јакна Red Camou

1,500 ден3,180 ден

Дали некогаш војничкиот дизајн ќе излезе од мода? Тешко да Ви кажам… Затоа сега модата ја префрламе и кај кучињата. Како ви се допаѓа идеата за војнички дизајн во моќно црвена боја? Материјалот е како монтка, супер лесен, воздушест но сепак држи топло и во најладните температури. Што е подобро од кул јакна? Кул јакна со две лица! Ако не Ви одговара војнички стил за денес, може да одиме со чиста црвена убава боја која дава радост со долгите зимски ноќи кои следат.

И за прв пат, има бројчиња од најмалото до најголемото, ама навистина! 🙂

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,