Две тањирчиња на постоље со прилагодлива висина Otis

2.400 ден

Тањирчиња кои се поставени на постоље на кое може да се подеси висината на која се наоѓаат тањирчињата, ова е особено важно за оние кучиња кои се повозрасни, оние кои страдаат од болки во зглобовите или пак имаат артритис.

Овој модел е достапен во три големини на тањирчињата, додека пак висината на постољето е на сите иста, од 60цм висина. Тањирчињата се од инокс и се лесни за одржување, соодветни за перење во машина. Висината на тањирчињата лесно може да се подеси со поместување на штрафот на средина. Постољето е стабилно и не се лизга.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,