Дентал длајт стапчиња

200 ден

Овие дентални стапчиња не само што се вкусни, туку и поддржуваат подобра орална хигиена на Вашето крзнено пријателче. Целосно основани на растителна база па може и да ги користите и за дресура бидејки може да се поделат на помали парченца.

150gr

Категорија: Ознаки: , , , , ,