Дентал топка Rufus

600 ден

Топче за кучиња направено од еластична гума со повеќе форми и нерамнини кои помагаат во чистење на забите на кучињата.

Достапна во три бои.

Димензии: 7.5cm

Категорија: Ознаки: , , ,