Дентал топче со јаже портокалово

650 ден

Играчка за кучиња која има јаже и топче, а со малку напор со вртење на јажето топчето може да летне ептен далеку! Јажето има и рачка за држење така да може да си ја понесете на секоја мала прошетка ако сакате и плус активност! TRAINING TOOTH BALL  е одличка бидејки на топчето има повеќе нерамнини кои помагаат да се чистат забите секојдневно со игра. За да е уште подобро, внатре се полни со грицки!

40см

Категорија: Ознаки: , , ,