Течен детергент

552 ден

Прашакот за перење често предизвикува иритации кај нашите миленици поради силниот мирис. Затоа се препорачува да се пере со прашак кој не е толку силен и нема да им смета.

Може да се користи за креветчиња, играчки, алишта и сите останати производи кои се наменети за нашите миленици.

500ml