Дигитална хранилка за 2 оброци

10,100 ден

Со дигиталната хранилка на Pet Safe немате потреба да се грижите да ќе стигнете на време дома за твоето милениче да добие храна кога ќе биде гладно. Со дигиталната хранилка твоето милениче секогаш ќе има два оброци на време и секогаш ќе бидат свежи.

Двата оброци може да ги испланирате на секој саат време. Да речеме дека сега е 8 наутро, а твоето милениче јаде во 12 па потоа во 17 часот, тоа значи дека тајмерот го сетираш на 4 и другиот на 9 за да го добие оброкот на време. Ако сакаш да ги додадеш следните оброци тогаш само ресетирај ги саатите за твоето милениче да не остане гладно.

Оваа хранилка има простор за два оброци во кои собира 355ml сува или полу-сува храна (дури и грицки!). Некои миленици кои се многу “посветени” може да се обидат да ја отворат хранилката пред предвиденото време, може да бидете сигурни дека нема да успее! Оваа хранилка не може да се отвори на сила колку и да се обидува.

Ако твоето милениче има проблем со тежината или нема контрола колку јаде, може да ја користиш оваа хранилка за полесно да го регулираш времето на јадење и количината на храна во текот на денот.

Овој модел на хранилка за миленици има компактен дизај и може да го ставите секаде во домот и ќе изгледа прекрасно. Кога е време да се исчисти хранилката, само извадете го долниот пластичен дел и ставете го во машина за перење. Твоето милениче го заслужува најдоброто во секој оброк па затоа оваа хранилка е идеалното решение!

  • Двата оброци може да се послужат во 4 дена
  • Миленикот ќе има храна и ако ти не си цел ден во домот
  • Се вади пластичниот елемент за полесно чистење
  • 2х355ml храна- соодветно за мачки и за мала и средна раса на кучиња
  • Контрола на порциите спречува прекумерна тежина
  • Планирање на оброци на секој саат
  • Не може насилно да се отвори
  • Горните елементи може да се перат во машина
  • Потребни се 4 АА батерија (не е вклучена во пакувањето)