Дифузер за дома

850 ден 595 ден

Дифузер за дома од италијанската компанија Croci кој е соодветен за употреба во куќа каде има миленици. Успешно ги прекрива сите непријатни мириси во домот од милениците и не е штетен за нивното здравје.

Има траење од 6 недели, достапно во цитрус и дрво варијанта,

250 ml