Длајт ленти од лосос

260 ден

Здрава закуска коа е богата со нутриенти кои се одлични за здравјето на Вашите миленици. Супер нутритивна грицка за награда или за закуска помеѓу оброци.

Соодветно за кучиња кои се чувствителни или имаат проблеми со алергија.

Категорија: Ознаки: , , , ,