Chicken Dlight Пилешко Филе

200 ден

Кучињата сакаат пилешко. Па затоа ќе им дадеме пилешко. Во секоја ќесичка на пилешко филе има вистински пилешки гради со богат вкус и мирис. Едноставен вкус без никакви додатоци.

100gr

Категорија: , Ознаки: , , , , ,