Држач за тоалет ќеси Quint сиво

750 ден

Држач за тоалет кеси со елегантен изглед налик на кожа. Се затвара со магнет и е навистина лесно за користење. Бидејки има метална кука, може да го прикачите на поводник, градник или пак на ташна за шетање.

Не содржи тоалет кеси во пакувањето.