Држач за тоалет кеси Stranger Face Панда

660 ден

Супер забавни тоалет торби кои сигурно нема да ги заборавите дома! Направени од мек материјал и во три достапни дизајни. Внатре во џепчето ја ставаш тоалет ролната и секогаш ќе бидат достапни кога и да ти требаат.