Дуксер Costa Rica Sweat

2,200 ден2,600 ден

Дуксерче кое е специјално дизајнирано и наменето за кучиња од мала и средна раса, изработено од мек материјал со мека основа во долниот дел. Целиот дуксер е со принт од тукан за да ја прикаже таа доза на егзотичност со мека тиркизна боја и бронзени светки. Со мало џепче на долниот дел како и отвор на грбот за да може да се протне градник или околувратник. Се затвара со нитни со логото “M&P”  во бакарна боја.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,